Cookies förbättrar din upplevelse av vår webbplats

Cookies är små textrader som läses in i datorns minne eller läggs ner som en fil på din dator för att förbättra läsning och sökning på en webbplats. Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med.Svensk lag kräver att vi informerar om vilka cookies som används samt deras syfte.

Du väljer själv om du vill acceptera cookies

Om du inte vill acceptera att din dator tar emot och lagrar cookies så kan du justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Vissa delar av vår sajt kan bara användas fullt ut om din webbläsare tillåter cookies.

Olika typer av cookies

Det finns två typer av cookies, det är persistent cookies (permanenta cookies) och session cookies (temporära cookies). En persistent cookie sparas under en längre tid på din utrustning och har ett utgångsdatum. En session cookie lagras tillfälligt och försvinner när du stänger webbläsaren. Vi använder också tredjeparts-cookies, det vill säga cookies som inte kommer från Bullobratt, på vår webbplats.

 

Annonser:

Matklubbens Topplista

myTaste.se

Följ oss på

Follow

Se även våra recept på:

En god rätt som är enkel att tillaga då allt tillagas i en ugnsäker form. Bra bjudrätt då allt kan förberedas innan gästerna kommer, väl i ugnen sköter den sig själv. Servera gärna tzatziki till. Steken marineras med örtkryddor och späckas med vitlök. Grönsakerna kan varieras beroende på smak, tillgång och säsong.

En variant på ljummen kycklingsallad som passar bra en dag när hungern inte är allt för stor. Kycklingen passar även som en buffé rätt, men kanske lite väl udda på ett julbord.

Då vi gör rätten på frysta kycklingfiléer och då marineringen tar endast 30 minuter, så är rätten både bekväm och ganska snabb att tillreda.

Ett utmärkt alternativ till stekt eller friterad potatis då man vill ha lite omväxling. Passar riktig bra till en god köttbit. Vi steker broccolin tillsammans med chili, vitlök och bacon i rktligt med olivolja.

Visst är det gott i början av sommaren med kokt nypotatis, men man behöver lite variation. Här kommer en variant som passar bra för grillkvällarna. Receptet är inspirerat av det kanariska köket. På de öarna har man ju nypotatis året om.

 

Vi smaksätter vår coleslaw med pepparot, svartpeppar och en aning salt. Det blir en frisk kålsallad som passar bra till grillade revben, eller en hamburgare.

När Bull var singel lagade han ofta matpajer. När sedan Bratt kom in i bilden och därmed krav på att maten skulle vara glutenfri, gjorde Bull några försök med pajdeg av den glutenfria mjölmixen. Detta resulterade betongliknande pajskal och intresset för pajer försvann. Men nu har vi hittat ett recept för att göra pajskalet av mandelmjöl. Detta blir riktigt bra, gott, glutenfritt och dessutom kolhydratsnålt. 

Go to top