Denna webplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med. Genom att använda vår webplats, så godkänner du att vi får placera dessa typer av cookies på din enhet.

View e-Privacy Directive Documents

Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.

Du har godkänt att cookies får placeras på din dator. Detta beslut kan återkallas.

Låt oss ta en titt i vårt arkiv av publicerade artiklar. Där hittar man bland annat:

Man skärper sina knivar mot brynet, men det räcker inte i längden. Bull slipade även för hand mot sandsten. Men knivarna blev slöare och slöare. Sen fick han en ny kniv i present, det blev en väckarklocka.

Underkategorier

Lite matlagningstips som inte är riktiga recept

Här presenterar Bull sina grilltips efterhand som han får dem på pränt. Där för kommer denna sida ha rätt mycket blogg karaktär. Att grilla hör ju sommaren till, uppdateringarna på denna sida kommer att ske främst under denna årstid.

Annonser:

Matklubbens Topplista

myTaste.se

Följ oss på

Follow

Se även våra recept på:

Fiskbilen kommer till vår lilla stad på torsdagar. Då passar Bull på att köpa både färsk laxsida och ett halvt kilo sillfilé. Laxen tillagas oftast på torsdagen och sillen på fredagen (se Olles sillmiddag). Laxen tillagas skonsamt i ett foliepaket i ugn, detta ger ett saftigt fiskkött med välbevarade smaker. Denna laxrätt räcker till 2 personer.

Ett utmärkt alternativ till stekt eller friterad potatis då man vill ha lite omväxling. Passar riktig bra till en god köttbit. Vi steker broccolin tillsammans med chili, vitlök och bacon i rktligt med olivolja.

Att själv lägga in gurkan, betyder både godare gurka och bättre hållbarhet. Det här receptet härstammar från samma faster som ligger bakom våra inlagda rödbetor.

Här är ett jäst- och jäsfritt glutenfritt bröd som går snabbt att svänga ihop. Fullt med nyttiga fibrer, korn och frön. Är härligt nybakat eller skiva upp och frys in. Det här brödet går att variera i det oändliga. Använd de ingredienser som du har hemma och ta i mer av det du tycker mycket om!

Bull tycker om bläckfisk i alla former, men Calamares a la Romana är ofta för mycket frityrsmet och för lite bläckfisk. Därför tillagar och serverar Bull sina bläckfiskringar så här. Receptet är inspirerat på något Bull läste i en av Nigellas kokböcker. En trevlig lunchrätt, menar Bull. En lite skål aioli, friterad persilja, lite citron och ett kuvertbröd till gör måltiden komplett.

Enkelt och gott sätt att tillaga potatisen. Bakas i halvor i ugn och kryddas med timjan. Klart på en halvtimme.

Go to top