- Detaljer
- Kategori: Grönsaksrätter
Att själv lägga in gurkan, betyder både godare gurka och bättre hållbarhet. Det här receptet härstammar från samma faster som ligger bakom våra inlagda rödbetor.
- Detaljer
- Kategori: Grönsaksrätter
Ett utmärkt alternativ till stekt eller friterad potatis då man vill ha lite omväxling. Passar riktig bra till en god köttbit. Vi steker broccolin tillsammans med chili, vitlök och bacon i rktligt med olivolja.
- Detaljer
- Kategori: Grönsaksrätter
Detta är vår tolkning av ratatouille. En grönsaksröra som kan passa till det mesta. Varför inte till Fläskfilé piccata, vilken är en av de fåtaliga fläskfilérätterna Bull själv håller i.
- Detaljer
- Kategori: Grönsaksrätter
När Bull och Bratt var små, så var pressgurka ett måste till söndagsmiddagen. Söndagsmiddagen bestod oftast av någon form av stek. Denna gurka har nu fått renässans i Bull och Bratts kök.
- Detaljer
- Kategori: Grönsaksrätter
Till jul äter skåningar brunkål, och halläningar äter långkål, dvs grönkål . Det säger åtminstonde traditionen. Men trots att Bull faktiskt är skåning, brukar han göra sin egen variant av grönkål till varje jul. Bull kryddar sin grönkål med muskot.
- Detaljer
- Kategori: Grönsaksrätter
Bull börjar med att fräsa ihop hackad gul lök, skivad vitlök och tärnad bacon. Därefter lägger han frysta haricot verts i fräset. Första gången Bull träffade på ett liknande sätt att tillreda bönor var i Spanien på sent 80-tal. Nu, drygt 20 år senare, är förmodligen Bulls variant ganska olik den spanska förlagan.