- Detaljer
- Kategori: Fläskkött
Samtidigt som vi funderade på hur vi kunde utnyttja de matvaror vi hade i frysen, passerade ett recept på Salisbury Steak i det sociala flödet på nätet. Detta ledde till att detta recept skapades.
- Detaljer
- Kategori: Fläskkött
Revben och kamben är något Bull gärna lagar under sommaren på klotgrillen med låg värme, mycket rökflis och under lång tid. Det brukar bli underbart gott. Men nu är det vinter, så hur gör vi då?
- Detaljer
- Kategori: Fläskkött
När Bull känner sig lokalpatriotisk, kan det hända att han lagar denna klassiker bland skånsk husmanskost. Givetvis är vår variant glutenfri. Att servera rårörda lingon till är nära nog en nödvändighet. Rätten är snabb att laga, så det passar fint en vardagskväll då jobbet suget musten ur en.
- Detaljer
- Kategori: Fläskkött
Helstekt fläskfile serverad med champinioner och parmesanflarn på en bädd av spenat. Enkelt och gott!
- Detaljer
- Kategori: Fläskkött
Köttbullar kryddade med paprika, vitlök och persilja som serveras i het tomatsås. Orginalet är en spansk tapasrätt, men hos oss serveras den som en huvudrätt. Ett lite anorlunda och roligare sätt att servera köttbullar på.
- Detaljer
- Kategori: Fläskkött
Ett mycket gott sätt att tillaga denna styckningsdetalj. Det blir väldigt mört kött och en härligt knaprig svål. Det tar lång tid att tillaga, men arbetsinsatsen är ringa. Lidl har ofta denna prisvärda styckbit i sin köttdisk.