Det är en rätt som var väldigt populär hos oss för cirka 10 år sedan, men sedan fallit i glömska. Häromdagen fick vi för oss att laga den på nytt. Och då passade vi även på att uppdatera receptet på fläskfilén, främst med nytagna bilder.
Det är en rätt som var väldigt populär hos oss för cirka 10 år sedan, men sedan fallit i glömska. Häromdagen fick vi för oss att laga den på nytt. Och då passade vi även på att uppdatera receptet på fläskfilén, främst med nytagna bilder.
Detta är nästan som att koka soppa på en spik. Vi gör nämligen en god soppa på sådant som ofta åker i avfallet.
Vi gör vår egen färskost. På våren smaksätter vi den med ramslök. Senare på året tar vi gräslök och vitlök.
Havskatt som är tillagad med inspiration från det asiatiska köket. Spännande, eller hur? Dessutom väldigt gott!
Det började med att det låg en trist, kvarglömd broccoli i kylen och slutade med en riktigt god soppa.
Comments powered by CComment