- Detaljer
- Kategori: Serverat
Sitt franska namn till trots, så har rätten sitt ursprung i Sverige. Här presenterar vi vår tolkning av rätten.
- Detaljer
- Kategori: Serverat
När man låter sig leka med tanken att utgå från en ganska trist vardagsrätt och genom att tänka lite utanför boxen, göra denna rätt till något riktigt läckert. Med detta så fick vi för oss att laga denna lite annorlunda varianten av fläsk med löksås. Ett riktig lyckat experiment anser vi.
- Detaljer
- Kategori: Serverat
En lunchrätt som passar fint då man jobbar hemifrån och har hoppat över frukosten. Så det heter kanske brunch, den rätt Bull åt vid tolvtiden.
- Detaljer
- Kategori: Serverat
Här kommer lite tankar om julfirande och framför allt om tilllagande av julmat. Bull är lite filosofisk.
- Detaljer
- Kategori: Serverat
Bull är väldigt förtjust i gyros, tänk om man lärde sig att laga dem själv! Och kan man dessutom får till ett gott glutenfritt pitabröd. Då kan man fylla dessa pitabröd med gyros, grönsaker, tzatziki och annat gott. Låter underbart. Så Bull gjorde ett försök och det blev riktigt lyckat! Här beskrivs hur vi gjorde:
- Detaljer
- Kategori: Serverat
Det började med att vi åkte ned till Tyskland, till Heiligenhafen närmare bestämt, påsken 2018 för att möta våren. Det blev inte riktigt så, för ett snöoväder anlände till orten ungefär samtidigt som vi. Hur som helst, på orten hittade vi en riktigt trevlig liten restaurang som heter Das Lutt Hus. Denna är väl värt ett besök när man är i Heiligenhafen. Där serverades just vad man kallade 'PfandenGemuse' till de flesta rätterna, och detta sätt att servera grönsaker tog vi till oss.