Denna webplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa innehåll och annonser, och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med annons- och analysföretag vi samarbetar med. Genom att använda vår webplats, så godkänner du att vi får placera dessa typer av cookies på din enhet.

View e-Privacy Directive Documents

Du har tackat nej till cookies. Detta beslut kan återkallas.

Du har godkänt att cookies får placeras på din dator. Detta beslut kan återkallas.

En klassisk wienerschnitzel som serveras med kokt potatis, gröna ärtor och en brun skysås. Vi gör den här på skinka, originalet är på kalv. Citronskiva med ansjovis är ett svensk tillägg som inte förekommer i Österrike. Bull har gått ett steg vidare och bytt ut ansjovisen mot en rullad sardell.

Vår variant är helt glutenfri. Smakmässigt vinner man på att laga den glutenfri, vanligt ströbröd ger gärna en lätt bismak av gammalt bröd vilket man slipper här.






Recept

Receptets mängder avser 2 personer

2-4 skinkschnitzlar
Smör till stekning

Panering
Glutenfri mjölblandning
1 vispat ägg
Glutenfritt ströbröd (Finax)

Garnering
               1 citronskiva
               Paprikapulver
               Kapris
               1 rullad sardell       
Men prova gärna att ersätta denna garnering med vårt kaprissmör

Sås
2 dl vatten
1 msk Bongs oxfond
1 msk kinesisk soja
Svartpeppar
Maizena



Beskrivning

Banka ut schnitzlarna, salta och peppra, vänd de i mjölblandningen, därefter i det uppvispade ägget och slutligen i ströbrödet. Stek dem på ganska låg värme i mycket smör.

Gör samtidigt såsen. Tillsätt vatten, fond och soja i en kastrull och peppra. Låt koka samman. Red av med maizena.

Servera med kokt potatis, gröna ärtor och lägg en citronskiva med sardell, paprikapulver och kapris ovanpå schnitzeln.

Kommentarer   

# Wienerschnitzelboutique bio 2017-06-04 14:52
Maintain the spectacular job !! Lovin' it!


Go At this site: http://www.igoalforum.com/member.php?u=30687-DaneHammac - This Web-site: http://www.begeleidwonenbrussel.be/UserProfile/tabid/57/UserID/198679/Default.aspx - More inspiring
ideas: http://www.zouqinfangyou.com/comment/html/index.php?page=1&id=17671 - please click the following page: http://www.nanseka.pw/comment/html/index.php?page=1&id=11898 - additional reading: http://wiki.fabnews.ru/index.php/%D0%A3%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA:PaulChong689366 - visit this website: http://oxfordharvesttime.com/index.php/component/k2/itemlist/user/7282
- read this: http://rockndata.net/UserProfile/tabid/61/userId/166316/Default.aspx - simply click the following
site: http://gay-fetish.de/board/index.php?page=User&userID=206911 - take a look at the site here: http://www.pbautorepairs.co.uk/index.php/component/k2/itemlist/user/3553 - just click the following internet site: http://pgcalling.com/user/profile/5644 - mouse
click the next web page: http://www.gaang.org/user/profile/1582 - Highly recommended Online site: http://solutionsatoz.com/jobs/1091 - simply click the following post: http://zekeriyaunlu.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=199625 - Going to west-express.info: http://www.collegestraightahead.com/UserProfile/tabid/57/UserID/88237/Default.aspx - Full
Post: http://narine-forte.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28068 - next page: http://kassmith.com/wiki/index.php?title=User:DorthyGoodin4 - visit the next web
site: http://colomboawf.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10311 - click through the next web site: http://www.resludica.net/forum/index.php?PHPSESSID=59ab629d24aa683f3d8b211ae4c6385c&topic=9060.0 - simply click the next document: http://www.veganpineapple.com/comment/html/index.php?page=1&id=1354 - see page: http://punforum.geniusconvert.com/profile.php?id=33156 - click through the
following page: http://betantalized.com/ActivityFeed/MyProfile/tabid/61/UserId/69313/Default.aspx - visit my
homepage: http://ts2phorum.unas.cz/viewtopic.php?f=2&t=693 - see: http://la2odin.com/forum/index.php?topic=130073.0 - Home: http://www.accountancycfx.com/comment/html/index.php?page=1&id=54229 - check over here: http://sidelinien.dk/forums/member.php?u=371269-OrenBachme - Suggested Reading: http://reltix.net/forum/index.php?action=profile&u=14831 -
just click the following webpage: http://www.microchip.com.tw/userinfo.php?uid=53487 - see: http://rappelz-phoenix.com/member.php?u=13062
- visit
the following web site: http://konstantin.square7.ch/index.php?page=User&userID=9290 - similar internet page: http://wiki.questekvietnam.vn/index.php/User:KristoferCram35 -
click this site: http://bbs.hear.99.com/member.php?u=195666 - read full article: http://remteh.net/member.php?u=316453
- look what i found: http://west-express.info/user/ArtJ6207518/ - you can try these
out: http://dynamaxenergy.com/index.php/component/k2/itemlist/user/10630 - Full Content: http://yatricar.com/author/luellabalso/ -
Full Posting: http://depolyesterspecialist.nl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=13705 - please click the following web site: http://dsttech.com/?document_srl=3918572 - click here!: http://www.zugrav-iasi.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1522366
- my review here: http://ask.brant.us/75260/boutique-bio - Click On this website: http://forums.etruckerz.com/discussion/1286/magasin-bio-en-ligne - relevant internet site: https://gmnet-engine.org/forum/viewtopic.php?f=10&t=10901 - you could try here: http://bilimdar.kz/forum/viewtopic.php?id=29408 - mouse click
on west-express.info: http://protectiv.eanglefadedgrou.n.d.e.r.e.r@civicfdmania.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=WalterSawy - this: http://trac.procollege.ru/ticket/27556 - Click To See More: http://dnk-expert.ru/component/k2/itemlist/user/79091 - visit the following post: http://vb.2nbb.com/member.php?u=18561&tab=visitor_messaging - Related Web
Page: http://ggg34.cn/comment/html/index.php?page=1&id=52387 - click to investigate: http://dgoodoledays.com/UserProfile/tabid/61/userId/476612/Default.aspx - click through the next internet site: http://www.cabsat.nl/member.php?u=64000-RobinMcNab - More
Information and facts: http://homant.es/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=180372 -

http://www.seoarticles.in/42521/boutique-bio-en-ligne/ - http://realcoin.ru/forum/viewtopic.php?id=12311 - http://www.asbestosstar.com/forum/viewthread.php?tid=757 - http://irsasayna.ir/component/k2/itemlist/user/680785.html - http://wiki.kreuzfahrtwiki.info/index.php?title=Boutique_bio_en_ligne - http://www.the-secret-forum.org/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13207 - http://web.hrhl99.com/comment/html/index.php?page=1&id=44208 - http://port25forum.denalidatasystems.net/index.php?topic=49716.0 - http://lawlessminecraft.com/index.php?topic=5327.0 - http://www.arkadas.gen.al/andrehowe6/ -
http://www.topclassifiedsusa.com/user/profile/30349 - http://www.umih11.fr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2343 - http://www.darkhorserunning.net/div/forum2/profile.php?mode=viewprofile&u=363022 - http://paiao.net.cn/comment/html/index.php?page=1&id=181447 - http://www.kr1airsoft.altervista.org/forum/member.php?action=profile&uid=5105 - http://awakenation.co/discussion/35987/magasin-bio-en-ligne/p1 - http://venusbloodtattoo.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1266 - http://forum.edukacjaprzygodowa.pl/profile.php?id=300451 -
http://www.djbasement.com/forum/discussion/1357806/boutique-bio-en-ligne/p1 - http://www.gsmk.kz/index.php/en/component/k2/itemlist/user/41360 - http://bandaragenterpercaya.com/forum/profile.php?id=1254 - https://celebritybomb.com/user/hildalavallee?profiletab=activity - http://iassoft.com.woad.arvixe.com/UserProfile/tabid/61/userId/2270557/Default.aspx - http://hzhxsx.com/comment/html/index.php?page=1&id=6899 - http://osclassmobile.com/demo/index.php?page=user&action=pub_profile&id=5916 - http://youprintin3d.de/wiki/index.php?title=Benutzer:LesterMaruff768 - http://www.buildingsz.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=202155 - http://hzhxsx.com/comment/html/index.php?page=1&id=6899 -
http://livingdomani.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4293 - http://nobulljustvape.co.nf/forums/index.php?topic=4856.0 - http://heidijia.com/comment/html/index.php?page=1&id=229107 - https://wiki.aiesec.de/index.php?title=User:JosephLanham61 - http://alvar.cl/index.php/component/k2/itemlist/user/220723 - http://protectiv.eanglefadedgrou.n.d.e.r.e.r@civicfdmania.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=WalterSawy - http://www.getavoinea.ro/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3431 - http://pescaresponsable.co/index.php/component/k2/itemlist/user/546152 - http://betantalized.com/ActivityFeed/MyProfile/tabid/61/UserId/69313/Default.aspx - http://cclosangelesplaza.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=150879 - http://plutojobs.com/story.php?id=21151 -
http://jaacisuiza.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=497651 - http://bulksms3.com/index.php/component/k2/itemlist/user/4809 - http://www.recordingrooms.net/index.php?page=User&userID=6899 - http://totalgaz.ru/component/k2/itemlist/user/27882 - http://www.shepherdshouseassembly.org/index.php/component/k2/itemlist/user/34339 - http://port25forum.denalidatasystems.net/index.php?topic=49716.0 - http://dressesboston.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1933 - http://bordeaux.acs-interactif.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=504 - http://osakaguesthouse.lovepop.jp/osakaguesthouse/?document_srl=5698254 - http://visionplustv.net/index.php/component/k2/itemlist/user/4255 - http://rs-synergia.hr/ActivityFeed/MyProfile/tabid/62/UserId/386788/Default.aspx
Svara

Annonser:

Matklubbens Topplista

myTaste.se

Se även våra recept på:

Första gången Bratt skulle laga ärtsoppa utgick hon från 2 kg ärtor och den största kastrullen hon hade var bara på 3 liter, det gick inte så bra. Därefter har hon införskaffat sig en rejäl kastrull på 10 liter och utgår nu endast från 1 kg ärtor.

 

Vår variant  av det klassiska smöret eller såsen, det finns olika åsikter hurvida orginalet är ett smör eller en sås. Vi gör det lite förenklat med färre ingredienser och som ett kryddsmör. Helt underbart gott till grillat kött.

 

Ursprunget till denna rätt hittades i en kokbok från sent 70-tal. Därefter har Bull i vanlig ordning ändrat i receptet. Bull anser att ett nödvändigt tillbehör till denna rätt är dijonsenap, Bratt håller inte med. Ett kylt Alsace vin, gärna en Pinot Blanc, passar fint till.

En rätt som aldrig är fel. Bull och Bratt startade med 250 g burgare, men insåg att detta kanske var lite mycket tillsammans med alla tillbehören. Viktigt är dock att burgarna görs på oxfärs av hög kvalité. Inspirationen till denna tallrik kommer från Palle på Bosjöklosters golfrestaurang (som numera är verksam på Kävlinge golfrestaurang) och Glorias i Lund. Vi tillagar burgarrna glutenfria, och ofta enligt LCHF. Därför är brödet borta, och potatisen ersätts ofta med blomkål som rostas i ugnen.

 

När Bull ska bestämma sig för en efterrätt till en släktmiddag kommer han att tänka på chokladpuddingen han fick hos sin mormor på 60-talet. Då duger det inte med något pulver som ska röras ut i kall mjölk. Puddingen ska gå att stjälpa upp och serveras på fat, den ska ha en god, fin smak av choklad och bra konsistens. Så Bull inser att han måste tillreda puddingen från grunden. Efter lite letande i kokböcker och inköp av råvaror sätter han igång. Resultatet blev riktigt bra, nu vill Bratt ha chokladpudding nästan varje dag!

 

Receptet bygger på ett semesterminne från Teneriffa. När vi promenerade hem från golfbanan efter dagens golfspel stannade vi till vid en liten restaurang, eller snarare en liten bar. Där satt vi och njöt i eftermiddagsolen, drack kall öl och åt deras underbara gambas.

Go to top