Index
Main menu sajt
- Recept
- Fisk
- Åltalrik på Bulls vis
- Blåmusslor med timjan
- Bouillabaisse på Bulls vis
- Bull's sicilianska tonfisk
- Gorgonzolafylld laxfilé med trattkantarellsås
- Gravlax med dillstuvad potatis
- Grillad fisk
- Grillad svärdfisk
- Hetrökt lax
- Inkokt lax med dillmajonäs
- Kokt torsk med skirat smör och pepparrot
- Lax med rosépeppar
- Olles sillmiddag
- Paella Marisco de la casa Bull
- Piggvar med purjolök, pepparrot och skirat smör
- Smörstekt hälleflundrakotlett
- Sushi enligt Bratt
- Gambas al ajillo
- Torskrygg med räkor
- Amirs lax med pak choi och ostronskivling
- Calamares enligt Bull
- Ångade tigerräkor på en bädd av glasnudlar
- Fisk och skaldjursgryta
- Sallad nicoise
- Gösfilé med rödbeta, kapris och brynt smör
- Varmrökt lax på kamadogrillen
- Gryta på havskatt
- Kött
- Azorisk biff
- Biff Stroganoff
- Biffstek med lök
- Boeuf Bourguignon
- Bratt's moussaka
- Bratts glutenfria köttbullar
- Chili con carne
- Entrecote på Caesar salladsbädd
- Färserad paprika
- Frittata Bella Lotta
- Gourmet burgare allá Bull
- Gryta MarMenor
- Kålpudding
- Olle Bulls Påskstek
- Oxfilé "Gröna nyckeln"
- Rostbiff på enkelt vis
- Ryggbiff på en grönkålsbädd
- Vilda Wallenbergare
- Entrecote Moulin Rouge
- Skomakarlåda på Bulls vis
- Nudelwok med Pak Choi och nötfärs
- Chili med ostronskivling
- Biff Vindaloo
- Plankstek på oxfilé
- Makhlama
- Tjälknöl
- Nötlägg Miranda
- Fågel
- Bulls jambalaya
- Fransk kycklingfile
- Grillad och varmrökt kyckling
- Hel kyckling med fyllning
- Kyckling med buljongpotatis
- Kycklingfilé med ädelost
- Kycklinglever på Bulls vis
- Limemarinerad kyckling på salladsbädd
- Ljummen kycklingsallad
- Olivkyckling i lergryta
- Thai kyckling med curry
- Katalansk kycklinggryta
- Dragonkyckling
- Gryta på kycklinglårfilé
- Hot and spicy jerk chicken
- Grillad Medelhavskyckling
- Fried rice med kyckling
- Hemgjord gnocchi med broccoli, kalkon och bacon
- Alfredo utan pasta
- Chicken a la King
- Fläskkött
- Baconfylld fläskfile
- Bulls rimmade fläsklägg med surkål och potatismos
- Chez Bull’s skinkstek
- Cordon Bleu
- Dansk fläskestek
- Fläsk med löksås enligt Bull
- Fläsk och vitkålsgryta
- Fläskfile med prosciutto, basilika och parmesan
- Fläskfilé Piccata
- Fläskfilé under mozzarella täcke
- Fylld kassler med surkål och potatismos
- Grekisk fläskfilé
- Grillad fläskytterfile
- Härligt saftig och mör grillad karré
- Italiensk fläskfilé
- Jägerschnitzel
- Köttfärslimpa
- Pytt BulloBratt
- Schweizisk fläskfilé
- Skinkstek med rostade grönsaker
- Souvlaki på Bulls vis
- Wienerschnitzel
- Provencalsk karré på rotfrukts och grönsaksbädd
- Långbakat rimmat sidfläsk
- Spanska köttbullar
- Fläskfile på spenatbädd
- Skånska äggakaka med stekt fläsk
- Att laga goda spareribs på vintern
- Mör karré med mustig svampsky
- Såser och smör
- Aioli
- Bearnaisesås
- Balsamicovinägrett
- Bratts MangoChutney
- En kall sås med sting
- Kall örtsås
- Kryddsmör typ ”Café de Paris”
- Olles kaprissås
- Olle´s rödvinssås
- Romsås
- Sås med smak av citron och vitt vin
- Tzatziki
- Vitlökssmör
- Zigeuner sås
- Salsa Verde
- Creme de Champignons
- Kaprissmör
- Vittvinsås
- BBQ-sås
- Portvinsås
- Sambal Ollek, vår variant av Sambal Oelek
- Kvibillesås
- Nobissås
- Ramslöksaioli
- Hummersås på enkelt sätt
- Olles smörsås
- Grönsaksrätter
- Blomkål och Brocolisallad på Ebsens vis
- Coleslaw med riv
- Fasters inlagda rödbetor
- Friterad zucchini
- Gröna bönor
- Grönkål på Bulls vis
- Pressgurka
- Ratta Olle - grönsaksröra
- Stekt broccoli
- Smörgåsgurka, inlagd på fasters vis
- Blomkålspure
- Inlagd jalapeno
- Klassisk rödkål
- Zucchinigratäng
- Blomkål i tre varianter
- Tomatketchup
- Potatisrätter
- Olle Bulls potatissallad
- OlleBullPotatis
- Olles potatisgratäng
- Potatiskaka
- Purjopotatis
- Raggmunk
- Rårakor
- Salt grillad nypotatis
- Svägerskans modifierade potatissallad
- Janssons frestelse
- Modern hasselbackspotatis
- Pommes frites
- Kroppkakor på Bulls vis
- En god och krämig potatisgratäng
- Duchessepotatis
- Kartoffelsalat von der Autobahn
- Julbord och buffé
- Soppor
- Desserter
- Pasta och Pizza
- Smårätter
- Bakverk
- Drycker
- Index
- Fisk
- Tankar från köket
- Serverat
- Bayersk afton
- Bull och Bratt i Spanien
- Glutenfri Pasta Bolognese?
- Läckra smörrebröd av julbordets rester
- Ett favorittillbehör
- Bull's favoritfrukost
- Plocka trattkantareller
- Något värmande i vintermörkert
- PfandenGemuse - blandade stekta grönsaker
- Hemlagad gyros med glutenfria pitabröd
- Så var det här med julmaten
- Enkel men god lunchrätt
- Fläsk med löksås de luxe
- Coeur de filet provencale
- Gör din egen leverpastej
- Gåsmiddag i ett mindre format
- Försvinnande gott!
- En variant på fish'n chips
- Glutenfria småfranska
- Biff Rydberg
- Presentation
- Bull grilltips
- Tillagningsmetoder
- Slipa dina knivar
- Tre snabba tips för vintermys
- Nylagat
- Lite julstök - nu gravas laxen
- Ostsee Pils version 1
- Vintertid är tid för skrei-torsk
- Årets första grill!
- Ungsstekta morötter
- Frukostjuice
- Veckans långkok
- Varmrökt lax
- Det blir piggvar till middag
- En variation på långstekt rimmat sidfläsk
- Kallskuren provencalsk karré
- Fredagens gryta
- Torskrygg och romstinna räkor
- Oxfilé är ju aldrig fel!
- Torsk med vitvinsås
- Rökt sik
- Fläskfilé under Mozzarellatäcke
- Spargel
- Nypremiär! Varmrökt Ringsjösik
- Så här kan man använda vår svampsås "Creme de Champignons"
- Vi hittade råa tigerräkor på City Gross
- Vi lagade en rätt som vi nästan glömt bort
- Serverat
- Bryggeriet
- Grytor
- Jästodling
- Ostsee Pils batch nr 3
- Brattopramen v 1.0
- Humlesilning
- Buteljering
- Hefe Heinrich
- Sommaröl på fat
- Vår sommarölsfavorit
- Cider
- Brattopramen v2
- Nu på tapp: Lieber Lottchen
- Vi kommer att delta i SM
- Egenodlad humle
- Vill du börja brygga öl själv?
- Vår mest extrema öl - Höstmörker
- Höst i bryggeriet
- Vi brygger en SchwartzBier
- Ostsee Pils
- Vi deltog på Sällskapet Maltes Hembrygdsfestival 2019
- Så här bryggde vi Svarta Sara
- Bryggåret 2019
- Calles festbier bryggdes på stora hembryggaredagen 2020
- Vi deltog på Sällskapet Maltes Hembryggdsfestival 2023
- Olles trädgård
- Odlingssässongen 2018 har börjat
- Förkultivering pågår
- Enkel ljusramp till våra tomater
- I växthuset har det börjat växa
- Vi har börjat skörda redan i april
- Vinter i trädgården
- Lite vårkänsla
- Nu är växthussäsongen igång
- Vår Pak Choi håller på att gå i blom
- Årets första skörd av potatis
- Att odla sallad under vintern
- Vad hände med odlingen 2020?
- Helt plötsligt händer det!